Dag van het Park Winschoten

Dag van het Park 2013

Zondag 26 mei was het weer zover, toen vond in Winschoten dé Dag van het Park plaats. Van 13.00 tot 17.00 uur was het Rosarium en een deel van het Stadspark omgebouwd tot één groot speel-, sport-, kijk- en doepark.
 
 
 


Sport en spel
Voor jong en oud vinden er tal van activiteiten plaats: altijd al eens iemand in de houdgreep willen leggen op de judomat of een balletje slaan op de tennisbaan?
 
Roofvogels van dichtbij willen bekijken
 
 
of een potje dammen.


Geïnteresseerd in de japanse krijgskunst van de Ninja’s

of in scouting?
Tijdens de Dag van het Park is het mogelijk.

Kinderen kunnen worden geschminkt

ze kunnen schilderen of een ritje maken met paard en wagen.
 
Mochten ze willen fietscrossen

dan is een lange broek + t-shirt met lange mouwen verplicht!

Er is muziek

eten


Modelboten
 

Oproep aan verenigingen
De gemeente Oldambt organiseert de Dag van het Park in samenwerking met sport- en muziekverenigingen uit de gemeente. Deelnemende verenigingen worden op deze manier de mogelijkheid geboden zich te laten zien aan het publiek. Zij kunnen dit doen door binnen de kaders van de Dag van het Park activiteiten te organiseren in het Stadspark en Rosarium. Van sport tot muziek tot toneel: een zo gevarieerd mogelijk programma is de bedoeling van deze middag.

Elk jaar doen er meer verenigingen mee. Lijkt het u ook leuk om met uw vereniging deel te nemen of vraagt u zich af of dat mogelijk is? Neemt u dan contact op met de coördinator van de Dag van het Park.
 
 
Free counter and web stats